Radzi & Fazliana Wedding…….

Nice couple….very sporting and full of love…you can see it through their face…it help me a lot to capture their moment of love….enjoy the picture… =)

 *(this is my first ever wedding shot…a comment would be really appreciated..not to forget, thnx a lot to Adi for inviting me to take part of this photo session…i do learn a lot from you….=)…)

“Love is that condition in which the happiness of another person is essential to your own.”

The bubble of love…..

 “Somewhere there’s someone who dreams of your smile…”

“Within you I lose myself. Without you I find myself wanting to become lost again.”

“The more I give to thee, the more I have, for both are infinite.”

 “Two souls with but a single thought, two hearts that beat as one.”

“In the arithmetic of love, one plus one equals everything, and two minus one equals nothing.”

————————————————————————————————————————————————

43_68-70

“(Mereka diberi penghormatan serta diseru oleh Allah Taala dengan firman-Nya): “Wahai hamba-hambaku! Pada hari ini kamu tidak akan merasai sebarang kebimbangan dan kamu pula tidak akan berdukacita. (Mereka itu ialah) orang-orang yang beriman akan ayat-ayat keterangan Kami, serta mereka menjadi orang-orang Islam yang taat patuh.(Mereka diberi sebaik-baik balasan dengan dikatakan kepada mereka): “Masuklah kamu ke dalam syurga bersama-sama isteri-isteri kamu, dengan menikmati sepenuh-penuh kegembiraan dan kesenangan” [al-Dzukhruf 43: 68-70]

Semoga pasangan pengantin berkekalan hingga ke akhir hayat…bercinta lah sampai ke syurga…..Amin… =)

*Lupe lak nak mention…si budak comel tuh…Hakim name die…same lak name ngan aku..kui3….patut la comel…hahaha…..ade bnyk gak gmba die..nti aku update dlm post yg lain…..=)…layannnnnn

Advertisements

9 thoughts on “Radzi & Fazliana Wedding…….

  1. thanx…….(jgn bgtau org…tu aku ciplak idea org lain…aku tngk kat mane tah…dh tak ingat dah…huhu)…..=)

  2. eh..bab bdk comel tue..
    xbape nak stju..
    xde kaitan lgsg ngan name abg same ngan die..
    hahahahaha
    bajet..=p

    cntk2 pic nie..
    bile nak amik pic tok n wan plak??
    hik3..

  3. @nurul diana: insya-Allah…ade event jek…mesti upload nyek..hehe..n i’ll trigger you..if there are any….:p

    @sindarellalala: owh, thnx for the comment..but im still far away from being a proffesional…but i’ll reach there…someday…if not sooner, later…=)..by the way..nape tak bole nak view blog awk yek? siap ade password lak..hm..weird..

    @adi: haha….selambe a ditunggu2…ko punye lagi la aku tertunggu2…masterpiece from a master..more superior from a noob like me…hukhuk…

    @k.cik: haha…selambe a tak setuju ngan abg..hakim mmg comel…ha2..ngaku je la..tak pyh malu2…
    tu la..abg mmg nak blk kmpung..tapi tak berkesempatan lagi…enrty untk post psl kmpung dah ade..cume tnggu nak amik gmba tok ngan wan jek..he2..tajuk tak firm lagi..:p

  4. oh.. nothing weird la.. i just make it private so that I could write freely without thinking twice.. hehe.

    by the way, i do have my public blog that is: habishati.blogspot.com

    if u like to read craps, then u might want to try reading mine. Lol!~ ^_^

  5. @sindarellalala: Owh..then u r the owner of habishati.blogspot…ade gak la bace post2 kat sane tuh..mmg habishati gak la bace…huhu..so u r effiz a.k.a apex friends?? thnx sbb letak link web sy yg tak seberape ni kat sane…i’ll put yours here too…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s