Kenduri Tibor…….

Yg ni la official photographer for this event… 2 camera body lagi tu…mmg tak terlawan aku..so ddk la blakang2 skt…malu2….hukhuk…

Ni tngh main aci nyorok….haha..

Muke pengantin kebosanan sbb aku asyik mintak diorang posing….(“cerita rekaan semata-mata”)

Tuh pulak photographer tak official, En Hizrat…..(same level ngan aku la…menyibuk kat knduri tuh…hakhak)

Ni la keris yg digunekan utk gmba diatas…..mule2 pakai pisau, tapi pisau kontot, tukar la pakai keris raja seari kite…mesti dah tak lut pastu…..haha…..

Scofield………..mase kecik2…….

Sengih sakan nmpak……:p

Tak mau aku mkn pulut tu….potong pakai keris….hakhakhak……

Yg lime org ni, bile lagi???? hukhuk………

Advertisements

9 thoughts on “Kenduri Tibor…….

  1. haha…takde la bnyk sngt……nti la aku cari mane yg lawa2…nak grab size kecik je pun aku letak kat blog ni…huhuhu…….amik je la.haha…..

  2. hahahaha..
    asek amik pic org kawen je..
    abg bile lg nak kawen??
    make sure kawen time kitorg cuti r..
    hehehehe..
    sponser tiket blik skali..
    keh3..=P 😉

  3. ciss…….takde2…..korang yg kene make sure…cuti bile time abg kawin..abg tak duli……hakhak

  4. ceh..
    abg r kne ikut ktorg…
    kitorg cuti tiap summer..
    range bln 6-9..
    so..
    kne la match kan ngan tarikh kitorg…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s