Balik Kampung………..=)

I dont really know the place of the first pic. Sungai Murni?? erm..i’m not sure but i’ll check it with my grandpa and update it later This was taken at Pantai Murni.. The second pic was taken exactly behind my grandpa house?. Wanna know where?? hehe.. It is located at Titi Serong, Yan…. =)…….

*minggu depan nak blk lagi…hehehe…….

13 thoughts on “Balik Kampung………..=)

  1. haha…suke nor cilok gamba org….hakhak..erm…tak kisah pun…nak amik letak kat blog amik jek…but dont forget to give me a credit at your blog ok? :p..j/k….

  2. wahh ni yg x sbq nak pi snap time mambang kuning gak ni!…tahniah lagi dan lagi =)
    (bila la nak leh pandai cam hakim ntah…)

  3. hehe….btl2…wktu time kuning lawa…mcm emas dah jadi…hehe…
    alamak…..bole jek nak tngkap gmba cmni…dpt je scene lawa…just try and error..smpai dapat setting yg nak….hehe…me myself also in the learning process….:)

  4. huhu..tak dapek den nak nolong…..tunggu la dpt duit tu dulu…..nak sapot den pun kering ni ha….huhu….
    ade je gmba tok ngan wan..nti abg letak gmba….
    yups…..dah ok skt..but still skit sikit2…
    em..k.farah x blk..abg ngan p.ndak je yg ade…yg kat kedah tu sume ade la…cume blk ari lain2…..

  5. hoho, ni hg wat pp kan?(kalau x mmg terer tahap dewata raya la…hoho)… yg atas skali very niceee…yg len pun mantop..

  6. hg guna ISO brapa ni? nampak kesan grain tu…tp masih chanteq.. 😀 hehe ni terasa nk update ni…tgh dok cr mana p software2 canon aku…amik RAW susah la xdak editor huhu..

  7. hm..gmba yg mane yg ang nmpak ade grain tu? aku ade buat grain ke? hm..tak ingat lak aku…huhuhu….aku takde la buat pp kaw2…skt2 jek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s