bokeh…..

Advertisements

#100

Yes…this is my 100th entry. Quite impressive as I never think that I will achieve this so soon because as you all can see, I am bad at writing and never tell a good stories, about me or about anything. All that I know is to take picture, and try to express my feelings through it.

I will never done this blogging thing if it wasn’t for my photography. I never thought that this hobby will cost me this much, yeah it is a damn expensive hobby. Maybe some people will call me crazy if they know how much I’ve spent on this. But to tell the truth, I never ever regret what I’ve done and besides, I am glad to be a photographer. I know my skills are still far from perfection, and I never know when I can even be considered as a “good” photograper. The thing is, I hope that my passion won’t go away.

Thanks to all that have put their confidence on me, to hire to capture their “big moment”. There are still lot and lot of things that I have to learn. Here I just want to say thanks to all that have been so supportive. I really really appreciated it.

~the man behind the shutter~

*tetibe je terase nak menulis, huhu…please just ignore my grammar, not got in writing…:p…

waktu paling gembira

Yes, mmg ni lah waktu yg paling gembira, mostly bagi kanak2. Kalau dulu waktu kecik nak tunggu masuk waktu maghrib, Ya Allah punya la seksa. Tapi sekarang ni pun ade gak kadang2..haha..(bagi org2 yg berpuasa sahaja yek..:p).

Selamat berbuka puasa, biar lambat asal selamat, :p…

Salam Ramadhan….

Aurat

Seksa juga aku nak start berpuase ari Isnin ni, huhuhu… Patut Agilent  mengenakan peraturan pemakaian yang lebih ketat (ketat bukan bermaksud berbaju ketat ye, haha) terhadap “gadis2” non-Muslim pada bulan Ramadhan ni (atau lebih tepat lagi amoi2 yek, kalau nyonya dah tidak mampu menggugat puase aku..:p)… mungkinkah aku terpaksa berjalan dan bekerja dgn menutup mata?? owh…..dugaan……huhuhu…

 

النظر سهم مسموم من سهام إبليس

Ertinya : “Pandangan mata adalah panah beracun dari panahan Iblis” ( Mirqatul Mafatih, 1/255; Ruhul Ma’ani, 22/7)

 

كل عين باكيه يوم القيامه الا عينان عين غضت عن محارم الله

Ertinya : Setiap mata akan menangis di hari kiamat kecuali mata yang dilindungi (berpaling) dari perkara yang diharamkan Allah s.w.t” ( at-taysir bi Syarhi al-Jami’ as-Soghir, 2/216 : Hadis Hasan)

Salam Ramadhan…..

Mintak2 dpt la jage waktu sahur, huhu, azam tahun ni nak bgn sahur…dulu2 sume kantoi…malas nak bgn…haha..

Semoga puase kali ni dapat dimanfaatkan dgn sebaik-baiknye…….

“Barangsiapa yang tidak meninggalkan perkataan buruk dan perbuatannya tatkala puasa, maka tiada hajat Allah baginya (kerana pahala akan terhapus) walaupun meninggalkan makanan dan minumannya” (Riwayat Al-Bukhari, 4/1903 – Fath al-Bari)

Old Old Fren………

My old fren, accidentally found him on my wedding a wedding that I attend. I can’t even remember his full name, but I remember he is called GG. Am I getting too old?? huhuhu…  Okay, I think nobodies want to know about him because he is not an artist…haha… I was just bored having no picture to update my blog, has been running out of pictures as I doesnt really take pictures lately (sounds like I am the most busiest person huh).

The point is, I really really missed my photography activities… huhuhuhu