waktu paling gembira

Yes, mmg ni lah waktu yg paling gembira, mostly bagi kanak2. Kalau dulu waktu kecik nak tunggu masuk waktu maghrib, Ya Allah punya la seksa. Tapi sekarang ni pun ade gak kadang2..haha..(bagi org2 yg berpuasa sahaja yek..:p).

Selamat berbuka puasa, biar lambat asal selamat, :p…

Salam Ramadhan….

Advertisements

8 thoughts on “waktu paling gembira

  1. huhu…tidak2…mmg patut pun anda berasa gumbira dikala berbuka…kui3…I said “mostly”, not all…hehehe….

    me?? always eppy…kui3..

  2. wei..slamat pose! mmg pun masa kecik dulu lmbt giler nak tgg berbuka…
    cite yang paling best dibulan pose masa kecik dulu tak lain x bkn rumah kedai n cite arab dialih bahasa melayu ala2 firaun gitu….ntah ape tajuk dia aku pun dh lupa…hehehe

  3. ya bos..slamat berpuasa….btl2……aku mmg ingat sngt cite umah kedai tu..yg cite arab tu pun ingat gak….tajuk mmg tak ingat la tapi…hehe…
    ari2 tunggu bukak pose mmg mengadap umah kedai tu je la…..kartina aziz ade blakon kan?…yg lain aku tak bpe ingat..ebby saiful ke…em..tah la…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s