bokeh…..

Advertisements

11 thoughts on “bokeh…..

  1. nur iman tu…..:p…erm..bokeh tu fotography term…utk out of focus nye gmba or object…kire yg blurry2 nye dlm gmba ni…kire bokeh la…makin blur gmba, makin kuat la bokehnye……em..betul ke tak hkim explain…nak tau lbh lnjut u try la tnye kat “aji google” yek..:p

  2. @Salfiza: owh…anda tersilap disitu…huhu…takpe2…dulu waktu first time dengar pun tak tau jgk ape die bokeh tu…

    @nur iman: haha…ingat tulis name nur iman tu kire bole menyamar la ek..haha…sudah paham?? bgs2..

  3. haha…kalau bokeh mcm ni lense ape pun tak tau la..huhuhu….tak mmpu nak beli lense buat kat photoshop sudah….kui3

  4. @halim: thanks….owh..dah tngk dah blog tu….very informative and a very nice blog indeed…..=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s