erm….

Adekah sudah terlambat? Better late than never rite? So I just wanna wish Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua umat Islam terutamanya pengunjung blog ni..hehe..

Lagi satu nak memberi sedikit alasan….sbab dah lame blog ni bersawang…hm..sekarang baru jek seminggu selesai berpindah ke rumah IDAMAN…(bukan rumah idaman hati, cume mmg name Pangsapuri IDAMAN)…haha…..dan jugak telekom yang SUPER PANTAS menjalankan tugas…dah dekat seminggu jugak la buat report suruh transfer line internet+telepon kat rumah IDAMAN tapi takde kabar berita…so, I am really really sorry for my customer, Syazana & Wan especially becoz I failed to upload ur picture yet…I’ll do it once I got my STREAMYX service back…or do I need to “POTONG”???? huhuhu…

Okay…ni terpakse gune gak internet kat kilang untk update blog…huhu…(mcm la tak penah pakai sebelum ni…:p)…

PS: baru jek lepas beli 12 keping DVD cerita kat Feringgi semalam…hehehe…nti aku update cerita2 yang aku beli…aku pun tak bole nak recall blk ape tajuk2 cite tu sume…

till then…

HakimJohari