cousin……..

Gamba ni waktu balik raye haji ari tu..lambat sikit upload…sebab internet kat rumah takde…diorang ni sume cousin aku….comel gile…..yang paling rapat ngan aku yang abg die ni…haziq…yang adik die yang posing tah pape tu hasif….tak bape nak sangat ngan aku..sebab dah jarang balik…hasif ni kalau nak dengar suare die mmg la susah…huhu…ari tu dah dekat2 nak balik baru la dpt dngr..tu pun lepas aku bagi die main kamera aku..hehe….

sape setuju diorang ni comel??? sila vote yek..haha……

coming soon….

Ada lagi 3 event aku belum update lagi dekat blog ni… Maaf kepada customer yang ternanti-nanti dan kepada¬†pengunjung blog ni¬†yang hampa tengok blog ni tak terupdate… Internet kat rumah still takde, thanks to Telekom for that. More pictures will be update soon…

Wan & Syazana, Bukit Mertajam, 22 November

Ina & Naim, Sungai Siput, 5 December

Atan & Epah, Sungai Siput, 6 December