Sunset 1- Pantai Puteri, Melaka

Pantai Puteri Melaka, 15 Mac 2010: Just my luck this day. I was waiting for the ambient to be darker so that I can set my shutter longer (I’m using 3 stop ND filter this time). My intention was to get a smooth water and a moving sky. I set my camera to Manual mode, apperture to 22 and shutter to 10 seconds. As I was waiting suddenly there comes a man riding his horse. Swiftly, I change my camera setting to AV and just click my camera. The only setting that I manage to change is the EC, I drop it one stop. Luckily I manage to take this scene although it would have been better if I realized it earlier. At the end of the day, this picture turns to be the picture that I like the most that day… =)

Advertisements

Sebelum matahari terbenam………..

Titi Serong, Yan Kedah.

*ps: dah lame tak blk, padahal sejam je pun nak pegi. Bulan depan kene wajibkan diri gak la blk kampung…MANDATORY!!! huhu

Mek Arab……..

Ni die 2 ketul Mek Arab baru balik… Sepatutnye flight sampai dlm pkl  10.15pm tapi terlambat sampai atas sebab2 yg terpaksa dirahsiakan..sampai dalam pukul 12 lebih kalau tak silap..huhu…dapat la diorang raye kat Malaysia gak..kalau tak mesti Egpyt akan mengalami banjir yg dahsyat pada 1 Syawal nti…kui3

jumpa mat rodi aka rodeo……..

Yang ni gmba waktu gi lepak kat Lumut ngan Adi…teringat kat Rodeo..call2 skali die free…terus la melepak2 kat Lumut ngan Mat Rodi…haha…U doesn’t change a bit….samo yo mcm den jumpo last skali dulu….kecuali satu…die dah jadi bapak…….huhuhu…..teringat gak bende2 merepek yg kiteorang buat kat skolah dulu…tak sangke die dah jadi bapak skang ni…haha….

Sembang2 politik……….haha..

Memoyo…….konon2 nak jadi old skool…

Aku baru je dpt name baru nak bg kat Adi….haha…..:p…gurau2 je yek Adi..kui3…

sunset 2

Venue: Pantai Robina

I decided to try a new place. Have been there before but I dont really know how the sunset there… So, here it is… I think it would have been nicer if there are other things that I can frame here, but there is nothing actually. If there are a fishing boat, or people walking around etc etc… it would make this sunset scene better. ..Dont you think so?